Service & Onderhoud

Een warm huis, warm water en een veilig huis, het wordt als vanzelfsprekend ervaren. En zo moet het ook zijn. Wanneer je cv-ketel regelmatig wordt onderhouden is er minder kans op storingen, gaat je ketel langer mee en blijft hij zuinig werken.

Service- en onderhoudsabonnementen
Bij een service- & onderhoudsabonnement wordt uw verwarming periodiek door de vakmensen van Akore onderhouden. Daardoor bent u verzekerd van een optimaal wooncomfort en uitstekend werkende apparatuur. Periodiek onderhoud verhoogt de veiligheid, verlengt de levensduur en bespaart energiekosten. Mocht er toch een storing optreden dan zorgen wij ervoor dat deze zo spoedig mogelijk wordt verholpen.

Kanaalreiniging
Na het testen van diverse systemen zijn wij opzoek gegaan naar het perfecte kanaal reiniging systeem geschikt voor luchtverwarming.

Het systeem wat wij nu in gebruik hebben lost de uitdagingen en beperkingen op van andere kanaalreinigingssystemen en heeft een zeer effectief vuilverwijderingssysteem, er wordt gebruik gemaakt van de luchtsnelheid en hoge luchtbeweging van de luchtverwarmer, de “hoge lift” van een cyclonisch vacuüm en de explosievekracht van perslucht. Dit systeem is geschikt voor alle soorten kanalen inclusief flexibel.

De kanaalreinigings- en ontsmettingsapparatuur, is voorzien van een vacuümkast waarmee zowel de huiseigenaar als de technicus stof en vuil kunnen zien terwijl het wordt verwijderd.

De luchtverwarmings-industrie is geëvolueerd, maar het reinigen van kanalen bleef decennia lang achter met vrijwel geen verbetering of innovatie. Met de toename van het gebruik van flexibele kanalen is het gebruik van roterende borstels om kanalen te reinigen haast onmogelijk. Ook laten borstel systemen bouwresten achter en kan er schade aan de kanalen optreden als er bijvoorbeeld een hard voorwerp in de borstel blijft hangen en dit rondgeslagen wordt in uw kanalenstelsel.

Vragen, advies of interesse?

Neemt u dan gerust
contact met ons op!

0165 - 56 37 08info@akore.nl