Alléén kwaliteit heeft toekomst!

Facebook Twitter Twitter Twitter

Projecten

meer

Neem contact met ons op

0165 - 56 37 08

Wilt u teruggebeld worden?
Vul hier dan uw telefoonnummer in.

 

Zonnewarmte

 

Energie wordt steeds duurder, het is daarom verstandig de mogelijkheden te bekijken om te besparen op uw energierekening. De Brink Sun Set is een goede optie. Hiermee kunt u op een duurzame manier warm water opwekken. De Brink Sun Set is een zonneboilersysteem dat voorzien is van zonnecollectoren en een boiler voor de opslag van warm water.

Zonneboiler hoe werkt het?
De zonnecollectoren worden door de zon verwarmd en op hun beurt geven zij warmte af aan de boiler. De boiler zorgt er vervolgens voor dat u meer dan voldoende warm water beschikbaar heeft, wanneer de zon niet voldoende energie geeft zorgt de cv-ketel er voor dat er toch voldoende warm water beschikbaar is.

Energiebesparing
Met een zonneboiler bespaart u voor warm water tot meer dan de helft van de energie(kosten) van het gasgebruik. Bovendien is er sprake van veel minder CO2-uitstoot als je water verwarmt met zonne-energie. Duurzaam verwarmen noemen we dat. De boiler is leverbaar met een inhoud van 120, 200 en 300 liter. En wordt gecombineerd met een of meerdere zonnecollectoren op het dak.Wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.