Alléén kwaliteit heeft toekomst!

Facebook Twitter Twitter Twitter

Projecten

meer

Neem contact met ons op

0165 - 56 37 08

Wilt u teruggebeld worden?
Vul hier dan uw telefoonnummer in.

 

Luchtverwarming

 

Met luchtverwarming is uw woning snel op temperatuur zodat u het bij thuiskomst direct behaaglijk warm heeft. Met vloerverwarming is het gauw te warm in huis zodra de zon begint te schijnen. Met luchtverwarming wordt de temperatuur snel aangepast. Het is daarom niet nodig om ons systeem op afstand te kunnen bedienen. Nog een voordeel is dat u in combinatie met luchtverwarming ook kunt ventileren en koelen. Koelen is vergelijkbaar met airco, alleen heeft u maar één systeem nodig voor het hele huis en geen systeem per ruimte.

Voordelen lucthverwarming

- Snel op temperatuur
- Behaaglijk warm
- Eenvoudig uit te breiden met koeling (airco)
- Uit te breiden met warmtepomp
- Energiezuinig en stiller door de toepassing van de nieuwste ventilatie en regelingen
- Ideaal voor mensen met gevoelige luchtwegen door de toepassing van een filter (95% van de stof uit  de lucht wordt gefilterd. Fijnstoffilter is ook mogelijk).
- Te combineren met een cv-ketel, stadsverwarming en een warmtepomp
- Onopvallende roosters in uw vloer of wand in plaats van een radiator aan de muur


Topkoeling en warmtepompfunctie
Het comfort en de leefbaarheid in een woning worden voor eengroot deel bepaald door schone lucht en een aangename temperatuur.Zeker in de zomer kan dat nog wel eens problemen opleveren.De temperatuur in huis wordt juist dan in belangrijke mate beïnvloed doorde buitentemperatuur en de instraling van de zon. Iets dat snel kan leiden tot onaangename warmte.Luchtverwarming van Brink Climate Systems in combinatie met een warmtepomp is de comfortabele oplossing voor dit probleem.

Door de combinatie van luchtverwarming met koeling wordt tijdens warme zomerdagen frisse en koele lucht in de woning gebracht. De Brink luchtverwarmer Elan 25 is snel en eenvoudig uit te breiden met topkoeling. Hiervoor is een complete set leverbaar met een koelblok, een condensingunit en een montageset. Met de Allure is het mogelijk om ook te verwarmen met de warmtepomp. Met deze combinatie wordt er steeds op een intelligente manier gekozen voor de meest efficiënte manier van verwarmen.
 
Het voordeel is dat de regeling van de koelinstallatie bij de toestellen volledig is geïntegreerd. Dankzij dit systeem houdt u ook in de zomer op uiterst comfortabele wijze het hoofd koel.


Wij hebben twee luchtverwarmers, de Elan en de Allure. Wilt u meer weten over onze producten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier