Alléén kwaliteit heeft toekomst!

Facebook Twitter Twitter Twitter

Projecten

meer

Neem contact met ons op

0165 - 56 37 08

Wilt u teruggebeld worden?
Vul hier dan uw telefoonnummer in.

 

Akore klimaatbeheersing

Akore en klimaatbeheersing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al sinds 1991 zijn wij gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van uiteenlopende systemen voor luchtverwarming, airconditioning,luchtbehandeling, ventilatie, centrale stofzuigsystemen en bedrijfskeukenapparatuur. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan hierin centraal. We zijn dan ook uitgegroeid tot een van de meest gevestigde namen in klimaatbeheersing, met een werkgebied dat zich uitstrekt tot West-Brabant, Zeeland en de Drechtsteden. Akore is o.a. actief in de regio's Bergen op Zoom, Breda, Drechtsteden, Roosendaal, Oude Tonge,Terneuzen, Zevenbergen en Zierikzee. Ook buiten deze regio's staan we graag voor u klaar!

 

Totaalinstallateur
De kracht van Akore ligt in de ruime technische kennis van de medewerkers. De hoge productkwaliteit. De uitstekende dienstverlening. En het directe, persoonlijke contact met de klant. Als totaaloplosser in klimaatbeheersing nemen we u alle zorg uit handen, van de eerste tekeningen tot de ingebruikstelling, service en onderhoud. Bovendien kunt u Akore ook inschakelen als totaalinstallateur van uw project, dus inclusief gas, licht, water, centrale verwarming, loodgieterwerk en elektra. Wij werken hierin samen met gerenommeerde partners uit de regio.

 

Koploper in duurzaamheid
Milieu en ecologie zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de klimaatbeheersing. Bij Akore dragen we op dit gebied ook ons steentje bij. Sterker nog: wij lopen al jaren voorop als het om duurzaamheid gaat. De klimaatbeheersingsystemen die wij installeren, kenmerken zich door lage productiekosten, gereduceerd materiaalgebruik, bescheiden energieverbruik en toepassing van innovatieve technieken ten behoeve van een efficiëntere functionaliteit. Als zakelijk ondernemer plukt u hier de vruchten van; met de door Akore geïnstalleerde systemen kunnen bedrijven aanspraak maken op de zogenoemde Energie-investeringsaftrek (EIA). 


Uitstekende staat van dienst

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Akore. Dat geldt voor onze systemen en technieken, maar vooral ook voor onze mensen. Stuk voor stuk vakkundige professionals met de juiste expertise en een klantgerichte instelling. Dankzij hen heeft Akore een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd met een diversiteit aan projecten als scholen, fabrieken, kantoorcomplexen, woningbouwprojecten en particuliere opdrachten. Akore is NVKL-erkend klimaatbeheersinginstallateur en heeft de nodige certificaten in bezit, waaronder het F-gassenbesluit (voorheen STEK) en PED.